Vakantiepark Les Hauts de Val Joly

  • Land:
  • Regio:
  • Ligging:Onbekend

Het vakantiepark Les Hauts de Val Joly is schitterend gelegen aan een van de grootste meren van het land en midden in het bijzondere natuurpark l'Avenois. .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Het vakantiepark Les Hauts de Val Joly is schitterend gelegen aan een van de grootste meren van het land en midden in het bijzondere natuurpark l'Avenois.

De omgeving bestaat uit bossen en heuvels en biedt alle gelegenheid om de natuur al wandelend te ontdekken. De ligging aan het meer, maakt het natuurlijk mogelijk om diverse watersporten te beoefenen, maar op het vakantiepark Les Hauts de Val Joly zijn ook diverse voorzieningen aanwezig, die de vakantie veraangenamen. Zo is er een verwarmd overdekt zwembad inclusief een sauna en een hamam voor de nodige ontspanning. Ook is er een minigolfbaan aanwezig en kunnen de kinderen zich uitleven op de trampolines, Op het gebied van horeca zijn er restaurants en bars. In de kleine supermarkt, dat deel uitmaakt van het complex kunnen de noodzakelijke dagelijkse boodschappen gedaan worden. Er is een wasserette beschikbaar voor algemeen gebruik.

Accommodaties vakantiepark Les Hauts de Val Joly

De accommodaties op het vakantiepark Les Hauts de Val Joly bestaan uit geschakelde woningen in diverse varianten. Er zijn studio\'s beschikbaar en vakantiewoningen, die zich onderscheiden in tweekamer woningen, driekamer woningen in twee typen en vierkamer woningen. De accommodaties zijn verspreid over het terrein gelegen en variëren met betrekking tot de afstand ten aanzien van het meer en ten aanzien van de hoogte. In de woonkamer van de accommodaties zijn twee slaapplaatsen beschikbaar. In de kitchenette bevindt zich een koelkast, magnetron, koelkast en vaatwasser. Bij elke accommodatie is er een terras met een tuinset beschikbaar.

Foto's Vakantiepark Les Hauts de Val Joly

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Vakantiepark Les Hauts de Val Joly op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark Les Hauts de Val Joly onder andere boeken bij: